Harrastetaan teatteria

Ohjaaja Laura Kivimäki

Mäenpään kyläseuran harrastajateatteriryhmä toimii Järvilakeuden kansalaisopiston opintopiirinä. Kylätalolla on viime vuosina esitetty useita koko illan näytelmiä hyvällä menestyksellä.

Vanhaikotiympäristöön sijoittunut "Harmaat Pantterit" oli ohjelmistossa vuonna 2012. Vaikka kyseessä oli komedia, oli näytelmässä vakava ja ajankohtainen pohjavire vanhusten hoidosta.

Seuraavana vuonna oli vuorossa "Maalaishäät", harmiton hupailu hääpäivän kommelluksista. Katsojaennätys syntyi, kun vuonna 2014 esitettiin "Tankki täyteen" komediaa. Mediasta saatiin silloin lukea, että Mäenpää on profiloitunut komediateatteriksi.

Tammikuussa 2016 ensi-iltaan tuli Tankki täyteen jatko-osa Maalla muuttajat, joka on Neil Hardwickin ja Jussi Tuomisen ihastuttavan oivaltavaa huumoria. Teatterisovituksen on tehnyt Sarianne Paasonen ja ohjauksesta vastaa Laura Kivimäki, kuten kolmessa edellisessäkin näytelmässä. Apulaisohjaajana toimii Jalmari Kivimäki. Rooleissa nähdään mm. Ismo Ilvesniemi, Maarit Moilanen, Tapio Palttala, Seppo Väkeväinen, Nina Ilvesniemi, Alpo Puro-Aho, Marita Jussila, Tiina Rintamäki, Iida Ilvesniemi, Heidi Pouhula, Neea Keisala, Joona Ilvesniemi, Anni Keisala, Eila Rintamäki, Maire Puro-Aho ja Jesse Rintamäki.

Maalaishäät

Harmaat pantterit