Kyläseura on myös Facebookissa. Muista myös paperinkeräys kylätalon piha-alueella (tuotto kyläseuran hyväksi).

Koronavuosi 2020-21

Tämä on ollut meille haastava vuosi, mutta Juhannuksen jälkeen käynnistämme toiminnan uudelleen pikkuhiljaa. Tarkoituksenamme on toteuttaa naisten- sekä miestenillat, sekä kesäillat ovat suunnitteilla. Kuvakerho Roikka alkaa kokoontua ja toimia niinkuin ennenkin.

Jäsenmaksu 2021

Vuoden 2021 jäsenmaksuksi vahvistettiin syyskokouksessa edelleen 10 € yli 18-vuotiailta.
Jäsenmaksun voi maksaa tilille FI04 4928 3020 0998 47 mielellään helmikuun loppuun mennessä.

Kun jäsenmaksu on maksettu 2 vuotta, saa kylätalon vuokrata hyvällä alennuksella. Soittele Ritvalle 0400-761072 hyvissä ajoin, jos suunnittelet juhlia kylätalolla. Tila luovutetaan varausjärjestyksessä riippumatta siitä, onko varaaja kyläseuran jäsen vai ei.

Uusi asukas Ritva Leppälä ja pj. Simo Aaramaa